Spill på motorsport på nettet

Som motorsportfan er det lite som er bedre enn en lat søndag foran TV-en, eller å stå opp midt på natta for å få med seg livesendinger fra USA eller Asia. Fra startskuddet går er spenningen i taket, og det handler ikke bare om hvem som vinner og taper – det handler også om de store krasjene, de frekke forbikjøringene og de halsbrekkende manøvrene.

For å øke spenningen enda et hakk er det mange som velger å spille på utfallet av løpene. Det er mulig å satse kun på vinnere, eller du kan satse på plasseringer utover vinner, beste tid og en rekke andre alternativer. Dette er ofte tilfellet for de fleste typer motorsport, men fordi utvalget av bettingsider er så utrolig stort er det ikke alle som tilbyr akkurat det samme. Noen nettsider fokuserer på å ha et størst mulig utvalg av kamper og løp, og gir færre valgmuligheter for innsatser på hvert enkelt spill. Er du spesielt opptatt av ulike typer motorsport så lønner det seg selvsagt å finne bettingsider som har spesialisert seg på denne typen betting.

Mange nordmenn følger spesielt med på rally og rallycross på grunn av Henning og Petter Solberg, som begge har kjempet i Norges- og verdenstoppen i en årrekke, men det tilbys også en rekke andre motorsporter på bettingnettstedene. NASCAR er en av de største motorsportarrangementene i verden, og denne er det mange som spiller på. Formel 1 er også svært populært, men selv de litt mindre grenene som drifting, gokart og dragracing er morsomme å spille på.

Det aller beste er å spille live, slik at du kan følge med på hvordan konkurransene utfolder seg, samtidig som du endrer dine innsatser underveis. Noen av bettingsidene har også live strømming som en del av sitt tilbud, noe som betyr at du ikke en gang trenger å klikke deg gjennom TV-kanalene.